Appart Culinaire Headerbild

NIEUWS

PRODUCTEN DIE WE VERTROUWEN

De fascinatie van mooi haar: met de kappersexclusieve producten van Kevin Murphy, creëren en onderhouden we uw perfecte look elke dag. Alle producten zijn ook bij ons te koop.

ONZE WAARDEN

Voor ons is esthetiek de mooiste verbintenis van een mens. Voor ons zijn onze waarden ook de mooiste roeping en daarom ontvangen wij onze klanten graag als gasten.

OPENINGSTIJDEN

Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn, is een afspraak noodzakelijk:

Wij zijn er graag voor u op de volgende tijden!

Maandag:
GESLOTEN
Dinsdag tot vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag:
08:00 – 15:00
Zondag:
GESLOTEN

Vision Atelier de Coiffure

Gregory & Silvan Willems - Brandt

EEN VERKLARING

Creativiteit, passie voor eerlijk kapperswerk en ware esthetiek zijn onze drijfveren. Bovenal ligt respect voor het milieu, mensen en dieren ons na aan het hart. Bij ons vinden onze klanten een welverdiende time-out van de dagelijkse stress. En we staan achter de naam: Grégory, Elaine & Silvan. Samen zijn we altijd op zoek naar het buitengewone en bieden we onze klanten een feel-good ervaring van een bijzondere soort.

Gregory Willems – Of hij nu een groot liefhebber van de haute cuisine en een getalenteerde chef-kok voor Appart Culinaire is of een ervaren kapper, wat hem bovenal onderscheidt is zijn passie voor esthetiek en kwaliteit. Met groot respect voor de natuurlijkheid van het haar en voor de wensen van zijn klanten, tovert hij prachtige haarcreaties tevoorschijn.

Elaine Gietz is onze haarexpert en maakt sinds 2017 deel uit van Team VISION. Altijd op zoek naar nieuwe trends en ideeën, creëert ze geweldige composities die niet alleen haar klanten inspireren. Elaine heeft gevoel voor de schoonheid en eigenheid van de mensen die zij ontmoet en adviseert u individueel en gericht op het hoogste niveau. Met passie en levenslust in dienst van onze klanten, brengt zij dus elke dag leven en nieuwe inspiratie in onze salon, wat van haar iets heel speciaals maakt.

Silvan Brandt – in zijn roeping als zelfstandig kapper kan hij zijn creatieve inslag als visionair en vrije geest uitleven. Silvan ontdekte haar en schoonheid als een roeping voor zichzelf. Sindsdien heeft hij zich voortdurend bijgeschoold en is nu een echte gepassioneerde ondernemer. Zijn passie is om de persoonlijke schoonheid in elke klant naar boven te halen.

Wir Banner Hintergrundbild

ONS HUIS

Op uw reis naar het drielandenpunt tussen België, Duitsland en Nederland in het hart van Gemmenich (B) vindt u ons Atelier de Coiffure.

Wij runnen onze concepten met veel hart en ziel en geven altijd 110%. Wij hechten veel belang aan hoogwaardige en kwalitatieve producten, die wij met veel passie omvormen tot buitengewone en heerlijke specialiteiten. Onze gezellige kapsalon biedt een romantische en uiterst comfortabele flair, vooral in de avonduren. Hier moet u zich thuis voelen met uw partner, familie of vrienden. Wij verwelkomen elke gast met een glimlach, veel waardering en een goede service en bieden u een eigen parkeerplaats direct bij ons huis.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Wegbeschreibung / Karte